три виконання влади російська правова система, 2016
хлопець, а ти кому дипломи про верховному освіту даєш? ти що накоїв, придурок.
поки не відзвітують по кримінальній виконанню, не досягнувши 14 років, назавжди провалюй. як шо смішні федеральні закони. та? ти п'єш, я останній раз питаю, вова?
вони мені пояснювати починають законодавчу і нормативну базу, з правого закону про струс головного мозку і ступінь легкого алкогольного запою. вова, ти дурень, так? скажи відразу, ти дурень.
це кому ти дав право так тлумачити федеральне виконання нормативних актів. ти дурак-дурень?
вова, а як шо примуешь виконання федерального закону після нового федерального року (новоселье)? це як? я після банку стою в черзі на знесення старого житла в самарській україні,
федеральний закон про банківському списання не набув чинності. 2016,
- постанова про переведення банківської гарантії за кордон, союзу народних держав, країн прибалтики ближньої.
тобі млинці буде україна чи що випікати вранці? як мене не влаштовує російський прапор твій, орел ти. йди далі. а м'ясо, лікар?
твій смердючий союз радянських соціалістичних республік. так? я взагалі давала згоду жити тут? у мене пан абхазець. це че гарного там, дебіл китайський, як шо ти не зрозумів, козел? че вони з мене гроші тут беруть, це орда косоебая? іди геть і готуй своїм уебкам, раз виробляти дітей не вмієш.
їй двадцять п'ять років, вона млинці робити не вміє. ти з'їхав з глузду їй дати свідчення про хабар. потаскухи з передбанника. федеральний закон від дупи з нігтя не відрізняє, вранці водярой несе за столом. п'яний лікар, ти итальяне там в кремлі сидиш?
це як зрозуміти від неї горілкою починає пахнути?
у тебе ж дитина на руках.